Contactinfo

Lorentzhuis
Van Eedenstraat 16
2012 EM, Haarlem

023 531 03 46
023 531 79 68

Route

Openbaar vervoer

Bekijk 9292ov.nl

Parkeergelegenheid

Let op: in de wijk achter het Lorentzhuis kunt u niet parkeren, dit is een ‘vergunninghoudergebied’.

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen bevinden zich op het Lorentzplein (schuin tegenover het Lorentzhuis), op het parkeerterrein van supermarkt Budget Food (hoek Tempelierstraat/van Eedenstraat) en in Parkeergarage Houtplein.

Iets verder weg, maar goedkoper, kunt u parkeren op het Emmaplein en omgeving: dit is bij de St. Bavo Basiliek, aan de andere kant van de Leidse vaart, op een kleine 10 minuten lopen van het Lorentzhuis (loop vanaf het Emmaplein de Leidse Vaart over, met de weg mee door de 1e Emmastraat/Tempeliersstraat; bij de stoplichten rechtsaf de Van Eedenstraat op; het Lorentzhuis ligt dan aan uw rechterhand op nr. 16).

N.B. In het centrum kunt alleen betaald parkeren. Er wordt zeer frequent gecontroleerd.

Openingstijden

Secretariaat

Het secretariaat is van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 10-12 uur.
Op andere tijden kan het antwoordapparaat worden ingesproken. Spreek langzaam en duidelijk uw naam én telefoonnummer in en voor welke medewerker het bericht bestemd is. We doen ons best u zo spoedig mogelijk terug te bellen.

Website: http://www.kinderenuitdeknel.nl/

 

Medewerkers

De medewerkers werken doorgaans tijdens kantooruren. Afspraken in de avonduren zijn slechts incidenteel mogelijk. Heeft u een uitgesproken voorkeur voor een dag(deel), dan kunt u dit aangeven. Wij zullen proberen aan uw voorkeur tegemoet te komen. In sommige gevallen kan dit echter de wachttijd verlengen.

Bereikbaarheid tijdens schoolvakanties

In de schoolvakanties is er sprake van een beperkte bezetting van het centrum. U wordt door uw vaste therapeut ingelicht over diens afwezigheid en over eventuele waarneming tijdens de vakantie.

Het secretariaat is tijdens schoolvakanties doorgaans gesloten. Het centrum blijft gedurende deze periodes wel bereikbaar via het antwoordapparaat dat geregeld wordt afgeluisterd. U kunt uw naam, telefoonnummer en korte boodschap of vraag inspreken. Indien gewenst wordt u door een van de aanwezigen teruggebeld. 

Voor vragen mbt Projectgroep Kinderen uit de Knel kunt u mailen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) 

Nieuwsbrief